Wandelzoektocht

Beste wandel- en puzzelliefhebber,

Heb je zin in een avontuurlijke en gezellige dag in de natuur? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Binnenkort organiseren we namelijk een wandelzoektocht waarbij je op een unieke manier kennis kunt maken met de prachtige omgeving.

Tijdens de wandelzoektocht kun je in groepjes of individueel de mooiste plekjes ontdekken en uitdagingen aangaan. Je krijgt een routebeschrijving en een aantal vragen en opdrachten mee, die je onderweg moet zien op te lossen. Deze vragen en opdrachten hebben betrekking op de omgeving en haar geschiedenis, en maken de wandeling nog boeiender en interactiever. Bovendien zetten we ons samen in voor de natuur aan de hand van enkel leuke initiatieven!

De routes zijn zo uitgestippeld dat deze voor iedereen haalbaar is en onderweg zijn er genoeg pauzemomenten om even op adem te komen.

Kortom, de wandelzoektocht is een perfecte gelegenheid om op een unieke manier de omgeving te ontdekken, je conditie op peil te houden én een gezellige dag te beleven met vrienden, familie of collega’s. 

 

Schrijf je snel in en wandel met ons mee!